Blog Single
İzmir Bülent Toprak Çelik 1. Amatör Lig Play Off C Grubu’nda Karabağlar Yeşilyurt’u 5-0 yenen takımımız ligin bitimine 1 maç kala Süper Amatör Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Ligin 4. hafta maçında Bornova Belediyesporumuz rakibi Karabağlar Yeşilyurt FK'yı  5-0 mağlup etti.

Bu sonuçla takımımız 7 puanla 1. sırada, Karabağlar Yeşilyurt FK ise 2. sırada haftayı tamamladı. İki takımda Süper Amatör lige çıkmayı garantiledi.

En son 2019-2020 sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele eden yeşil beyazlılarımız, 2023-2024 sezonunda Süper Amatör Lige çıkmayı başardı.

Karşılaşmanın 29. dakikasında takımımız gol perdesini açtı, ceza alanı içinde topla buluşan Onur Cankurt yakın mesafeden ağları havalandırdı: 1-0.

32. dakikada fark ikiye çıktı, yine sahne alan Onur Cankurt Karabağlar ağlarına meşin yuvarlağı bıraktı.

45. dakikada Kerem Yalın kafa vuruşuyla ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

70. dakikada bu kez Baran Mesirci’nin attığı golle skor 4-0’a geldi.

79. dakikada maçın yıldızı olan Onur Cankurt karşılaşmanın skorunu belirleyen golü atınca ekibimiz maçtan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Hakemler: Berkay Türkekul, Fatma Özlem Tursun, Berke Ertuğrul Özenç

Gözlemci: İlhami Sayılan, Saha Komiseri: Kemal Babaoğlu,Sağlık Görevlisi: Tayfun Altıner

Saha: Atatürk Stadı 2 nolu saha

Tarih: 30 Haziran 2024