Blog Single
TBL'de İkinci Yarı Başlıyor...

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyespor, ligin ikinci yarısında ki ilk maçına 24 Ocak Cuma günü saat 18:00 de Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde Manisa BŞB Spor ile başlayacak.

Sezona Manisa deplasmanında başlayan yeşil-beyazlı ekibimiz ligin ilk yarısında çıktığı 15 maçta 8 galibiyet 7 mağlubiyet aldı.

24 Ocak Cuma saat 18:00 de Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde Manisa BŞB Spor'u ağırlayacak olan yeşil beyazlılarımız Bornovalı sporseverlerin desteğini bekliyor.

Dokuz sezonluk aranın ardından çıktığı 1. Lig’de genç kadrosu ile mücadele eden takımımız, evinde oynayacağı maçta Bornovalı sporseverlerin desteğini bekliyor.

Bornova Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ ve Antrenörümüz Faruk Beşok sporseverlere çağrı yaptı.

Yeşil-beyazlı ekibin üst liglere alışık olduğunu hatırlatan Başkan İduğ, “Yıllar sonra yeniden 1. Lig’de mücadele ediyoruz. Mütevazı bir bütçe ile gençlerden oluşan bir kadro kurduk. Amacımız centilmence mücadele edip, iyi basketbol oynamak. Tüm bunlar seyirci ile anlam kazanacaktır. Bornovalı sporseverleri mutlaka yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Genç bir kadroya sahip olduklarına dikkat çeken Antrenörümüz Faruk Beşok, “Bizler oyuncularımıza güveniyor, genç kadromuzun iyi işler yapacaklarına inanıyoruz.Türkiye Basketbol Ligi bu sezon çok heyecanlı ve her takımın birbirini yenebildiği kalitenin üst seviyede olduğu bir lig bu sebeple tribünlerin dolu olmasının motivasyonları açısından çok önemli olduğunu söyledi.