Blog Single

Bornova Aşkına Haydi Salona!

Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne yükselme mücadelesi veren Basketbol A takımı oyuncularımız, Cuma akşamı saat 18.00’de oynayacakları kritik Budo Gemlik Basketbol maçı öncesi Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.

Sportif Direktörümüz Adnan Özbağcı, Genel Menajerimiz Çağlar Karabulut, Başantrenörümüz Faruk Beşok, Takım Kaptanımız Eren Ocaktürk, Amerikalı Oyuncumuz Donte Clark ve genç isimler Arda Berk Kaya, Ata Kahraman ile Yiğitcan Tekin basketbol tutkunu öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin ilgi odağı olan Donte Clark, idolünün geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz kazada yaşamını yitiren Kobe Bryant olduğunu söylerken, Beden Eğitimi öğretmenliği mezunu olan Kaptan Eren Ocaktürk “Sporla ilgilenirken kesinlikle okulunuzu ihmal etmeyin” tavsiyesinde bulundu. Baş antrenör Faruk Beşok ise sporun seyirci ile güzel olduğunu belirterek tüm öğrencileri Cuma günü 18:00 de Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak maçı izlemeye davet etti.

Bornova Belediyespor futbol takımımızda bir dönem futbol oynayan Serkan Atilla’nın müdürü olduğu okulda gerçekleşen ve keyifli anlara sahne olan söyleşinin sonunda öğrencilere Bornova Belediyespor forması, atkısı ve şapkası hediye edildi.